četrtek, 12. julij 2012

5. dan: Ta pašta je bl ljubka za jest


GG-ji so se že navsezgodaj odpravili na pohodni bivak (izziv: dva bivaka v dveh dneh, med njima orientacija, bam!) in ko so poleg tega na pohod odšli še MČ-ji, je v taboru zavladala tišina. GG-jem se je pridružila tudi Irena Dogan, ki jih je podučila o užitnih stvareh, predvsem kobilicah. Dober tek. So pa za večerjo bojda jedli pico. Brez kobilic.

V taboru smo za kosilo imeli »ljubko pašto« (glej sliko spodaj). MČ-ji so se malo poigrali, nato pa zvečer tudi oni odšli na enodnevni bivak in tabor sameva. Most v vasi so medtem prevzeli FR-ji.

Danes ekskluzivno predstavljamo tudi najmlajšo taborečo – Zarjo Gec (slika našega cukrčka priložena spodaj).


*Slovenistični nasvet dneva: Tudi beseda "dasiravno" je kar simpatična.

5 komentarjev:

 1. Dragi moji letošnji blog seka! Takisto mislim, da je tudi s celotnim taborjenjem... jutri se vam pridružim... komaj čakam.

  Uživajte,
  Samo

  OdgovoriIzbriši
 2. en velik M za najmlajšo tabornico!!!!!!!!!!!! :)

  OdgovoriIzbriši
 3. Lepo, da vsi zelo uživate na taborjenu...sitni starši GG-je, bi pa prosili za eno skupinsko fotografijo omenjenih, saj se nam zdi, da jih na taborjenju sploh ni.
  Hvala.

  OdgovoriIzbriši
 4. Se strinjam z zgoraj omenjenim komentarjem. Pašta nas žal ne zanima, dasiravno je res ljubka (dobim 5 točk?) :)....Lahko manj fotk, a naj bo več otrok na njih....iz različnih vodov....Drugače pa pohvale blogu in za vaš trud. In en velik pozdrav vsem taborečim, še posebej pa mojima dvema Jerneju in Anji.
  Arjana

  OdgovoriIzbriši
 5. GG-ji so izven tabora na bivaku. Slike so. Pridejo še.
  Lp

  OdgovoriIzbriši